... a beauty moment

Arrangementen

Bruidsarrangement

 

Voor een ontspannen voorbereiding op de grote dag en een prachtige uitstraling op je bruiloft!

 Nog 2 weken…

Je start met een heerlijk reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling, voor een frisse en zachte huid die goed voorbereid is op de make-up.

Dan onderga je een relaxerende en verkwikkende lichaamsmassage van een uur. De massage wordt uitgevoerd met warme olie, in een serene sfeer. Zo kun je met extra energie je laatste voorbereidingen aan!

Na de massage krijg je een proefmake-up, waarbij je uiteraard aan kunt geven wat je voorkeuren zijn en zodat je zeker weet dat je er stralend uit zult gaan zien.

 Nog 2 dagen…

Vandaag krijg je een prachtige, natuurlijke bruine kleur met spray-tan, voor een gezonde en prachtige huid voor in die mooie jurk. 

Ook krijgen je handen een uitgebreide manicure en wordt er een gellak op je nagels aangebracht, voor een mooi glanzend resultaat dat zeker 2 tot 3 weken houdt. 

Tenslotte worden je wimpers verlengd met wimperextensions, zodat je een mooie open blik hebt en een jonge en frisse uitstraling. 

 Je bruiloft…

Er wordt gecheckt of alle wimpertjes nog mooi vast zitten. Ook wordt vandaag uiteraard je make-up aangebracht, die gemengd wordt met een speciale primer zodat je er de hele dag stralend uitziet. De lippenstift of lipgloss krijg je mee zodat je deze gedurende de dag bij kunt werken. 

 

Voor het gehele arrangement betaal je slechts € 175 euro

 

 

Glamour arrangement

 

Van top tot teen helemmal mooi voor een feest, gala, communie of gewoon om jezelf te verwennen?

Dit arrangement bestaat uit

- een spray-tan voor een mooie en gezonde bruine tint

- een manicure met gellak voor prachtige, glanzende nagels

- een pedicure met gellak voor tenen en voeten die geshowd mogen worden

 

Voor het gehele arrangement betaal je € 70

 

 

Verwen arrangement

 

Kom heerlijk ontspannen met alle tijd voor jezelf. Je start met een heerlijke reinigende gezichtsbehandeling inclusief massage van het gelaat. Daarna volgt een ontspannende massage van 60 minuten. Je sluit af met een lekker glaasje bubbels of een kopje Yogi thee.

 

Voor dit arrangement betaal je € 75