... a beauty moment
Home » Behandelingen

Behandelingen

Relax Massage 30 minuten:

Een klassieke ontspanningsmassage van rug, schouders en nek waarbij een geheel van massagetechnieken, zoals strijkingen, knedingen en fricties gebruikt worden voor een heerlijke ervaring.

 

Ultimate Relax Massage 60 minuten:

Een klassieke ontspanningsmassage van je gehele lichaam voor een totale ontspannende ervaring.

 

Hotstone Massage 60 minuten:

Bij deze massage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden en warme essentiële oliën. De warmte geeft een diepe ontspanning, terwijl de druk van de stenen de spieren stretcht. De combinatie van warmte en beweging, maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

 

Voetreflexmassage 30 minuten

Een ontspannende massage van de zenuwuiteinden die zich op de voeten bevinden. Door het masseren van deze zones kun je spanningen opheffen, de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuunsysteem versterken. Alle reflexpunten worden bewerkt om zo het lichaam weer in balans te brengen.

 

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling van 60 minuten die start met een reiniging van de huid, een zachte peeling en de vapozone (stoom). Daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd, je wenkbrauwen geepileerd en je gezicht en decolleté gemasseerd. Tenslotte ontspan je met een heerlijk masker en wordt de behandeling afgeloten met een aangepaste dagverzorging.

 

 Manicure met gellak

Je  nagels worden mooi in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd met een aangepast product. Daarna krijgen je nagels een prachtige glanzende kleur met gellak van CND. Je kunt de manicure uitbreiden met een Spa manicure paraffinebad, dat je handen heerlijk zacht maakt.

 

Cosmetische pedicure

Je start met je voeten in een ontspannend voetbad. Aansluitend wordt het eelt van je voeten verwijderd, nagels geknipt en gevijld en de nagelriemen verzorgd. Speciale aandacht wordt daarbij gegeven aan de nagelrandjes, de nagelplaat en de hoekjes van de nagels. Je voeten worden gemasseerd met een frisse en verzorgende voetverzorgingscreme. Je kunt de behandeling uitbreiden met Shellac gelnagellak. Op je voeten blijft deze gelnagellak wel tot 6 weken mooi!

 

Spray-Tan

Met een spray-tan heb je direct een gebruinde huid, je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit! Het is een snelle methode voor een mooi kleurtje, spray tanning duurt 10 minuten dus geen eindeloze sessies onder de zonnebank. Er wordt gesprayed met Vani-T, een produkt dat een natuurlijk resultaat geeft (niet oranje!) en goed voor je huid is. Vani-T producten zijn als enige in Nederland met Ecocert goedgekeurd DHA (organisch gecertificeerd).

 

Wimperextensions 

Wimperverlenging met Ardell Duralash wimpers zorgt voor een mooie open blik  en een jonge en frisse uitstraling. De wimpers worden verlengd met plukjes, zodat je wimpers niet alleen veel langer zijn, maar ook veel meer volume hebben. De extensions houden 2 tot 3 weken.

 

Wimpers en wenkbrauwen

Je wimpers kunnen geverfd worden, wenkbrauwen worden geverfd of ge-epileerd.