... a beauty moment

Behandelingen

Relax Massage 30 minuten:

Een klassieke ontspanningsmassage van rug, schouders en nek waarbij een geheel van massagetechnieken, zoals strijkingen, knedingen en fricties gebruikt worden voor een heerlijke ervaring.

 

Ultimate Relax Massage 60 minuten:

Een klassieke ontspanningsmassage van je gehele lichaam voor een totale ontspannende ervaring.

 

Hotstone Massage 60 minuten:

Bij deze massage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden en warme essentiële oliën. De warmte geeft een diepe ontspanning, terwijl de druk van de stenen de spieren stretcht. De combinatie van warmte en beweging, maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

 

Microblading wenkbrauwen

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kun je de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Elk haartje wordt individueel getekend met een blade voor het meest natuurlijke resultaat. Zo zien je wenkbrauwen er altijd goed uit, ook op vakantie, na sporten en zwemmen of bij het opstaan. Na 6 weken worden je wenkbrauwen kosteloos bijgewerkt.

 

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling van 60 minuten die start met een reiniging van de huid en een dieptepeeling. Daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd, je wenkbrauwen geëpileerd en indien nodig geharst. Tenslotte ontspan je met een heerlijk masker en wordt de behandeling afgesloten met een aangepaste dagverzorging.

De behandelingen worden gegeven met S.P.A. en Weleda, producten met biologische en natuurlijke ingrediënten.

 

 Manicure met gellak

Je  nagels worden mooi in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd met een aangepast product. Daarna krijgen je nagels een prachtige glanzende kleur met gellak van CND. 

 

Cosmetische pedicure

Je start met je voeten in een ontspannend voetbad. Aansluitend wordt het eelt van je voeten verwijderd, nagels geknipt en gevijld en de nagelriemen verzorgd. Je voeten worden gemasseerd met een frisse en verzorgende voetverzorgingscreme. Je kunt de behandeling uitbreiden met CND gelnagellak. Op je voeten blijft deze gelnagellak wel 6 tot 8 weken mooi!

 

Spray-Tan

Met een spray-tan heb je direct een gebruinde huid, je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit! Het is een snelle methode voor een mooi kleurtje, spray tanning duurt 10 minuten dus geen eindeloze sessies onder de zonnebank. Er wordt gesprayed met Vani-T, een produkt dat een natuurlijk resultaat geeft (niet oranje!) en goed voor je huid is. Vani-T producten zijn als enige in Nederland met Ecocert goedgekeurd DHA (organisch gecertificeerd).

 

Wimpers en wenkbrauwen

Je wimpers kunnen geverfd worden, wenkbrauwen worden geverfd of geëpileerd.